Patrocina

Noticias

Lunes 07 de Mayo de 2018

La V Trobada d`Emprenedors Sostenibles concentra quasi 1.000 persones el dia 5 de Maig a Beniparrell

La V Trobada d`Emprenedors Sostenibles concentra quasi 1.000 persones el dia 5 de Maig a Beniparrell

Beniparrell acollia dissabte passat la V Trobada de  les Escoles d’Emprenedores Sostenibles i va reunir quasi 1.000 persones entre participants i visitants de la comarca de l'Horta Sud, que  van acudir durant l'assolellada vesprada per a gaudir i compartir aquesta experiència emprenedora que per un dia ix de les aules, tot amenitzar amb el grup musical Pool Jazz. En aquesta edició, a més de la implicació del propi Ajuntament anfitrió,  es comptà amb la col.laboració d'un grup de mares de l'AMPA del CEIP Blasco Ibáñez del municipi anfitrió i l'empresa Importaco

25 cooperatives escolars van muntar els seus stands oferint durant 3 hores una gran varietat de productes confeccionats per ells mateixos. Un treball de mesos a l'aula, on els alumnes i docents han deixat algunes hores els llibres per treballar altres aspectes com la creativitat, la presa de decisions, la responsabilitat i el treball en equip amb el fil conductor de la cooperativa. Però no tot acaba amb la venda, ja que ara toca donar un percentatge a les ONG's i altres obres socials que decidiren al principi als seus estatuts. 

Amb aquest esdeveniment culmina aquesta particular escola, que porta 5 anys treballant en la comarca de l'Horta Sud amb estudiants de Primària, Secundària i Cicles Formatius amb l'objectiu de formar en competències i habilitats tant professionals com a socials i que tracta de preparar joves per enfrontar els reptes d'un futur incert. Però que va més enllà del coneiximents. 

Nosaltres continuem treballat per que el pròxim curs estiga a l'altura i esperem  continuar comptant amb el suport dels Ajuntaments de ' que creuen en el nostre projecte que enguany han fet possible que l'EES es faça realitat. 

el econòmic dels ajuntaments de Beniparrell, Picassent, Alcàsser, Massanassa, Torrent, Sedaví, Alfafar, Xirivella i Catarroja, que segueixen creient en la necessitat de fomentar aquest tipus de projectes. 

 

  Más imágenes


  Compartir